Compania Warner Bros. s-a aratat interesata sa faca un film despre campania Brexit, dupa cartea de memorii scrisa de afaceristul Arron Banks, unul dintre cei mai vehementi sustinatori ai iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana, informeaza The Guardian.

Potrivit purtatorului de cuvant al lui Banks, studiourile Warner Bros. sunt nerabdatoare sa adapteze ”The Bad Boys of Brexit” pentru marele ecran, transmite news.ro.

”Am fost contactati de cativa oameni foarte importanti de la Hollywood, care vor sa cumpere drepturile pentru carte”, a declarat Andy Wigmore, purtatorul de cuvant al lui Banks, pentru Telegraph.

Wigmore a mai spus ca reprezentantii Warner Bros. isi doresc sa ii intalneasca pe Arron Banks si pe Nigel Farage, fost lider al UKIP (UK Independence Party), care vor fi prezenti in Statele Unite la preluarea mandatului de catre presedintele Donald Trump.

”The Bad Boys of Brexit” vorbeste despre ascensiunea vanzatorului de asigurari dupa ce a decis sa doneze 1 milion de lire sterline partidului lui Farage, in octombrie 2014, facand apoi alte donatii in valoare totala de aproximativ 5 milioane de lire sterline mai multor cauze anti-UE.

Purtatorul de cuvant al lui Banks a spus ca producatorii nu vor fi nevoiti sa faca o cercetare amanuntita, deoarece ”cartea este ca un scenariu, asa ca jumatate din munca a fost facuta pentru ei”.

El a mai afirmat ca profitul de pe urma acestui film nu va ajunge direct in buzunarul autorului ori al lui Farage. ”Nu este ceva de pe urma caruia sa benficiem personal”.

Tim Farron, liderul Liberal Democratilor, a spus pe 1 ianuarie: ”Se pare ca producatorii de film au facut o isprava destul de costisitoare sau au baut prea mult la o petrecere de Craciun ca sa creada ca asta este o idee buna. Promite sa fie un film horror gasit in depozitul de chilipiruri”.

Warner Bros. nu a facut, pana in prezent, comentarii legat de aceste informatii.

Sursa foto: Lucian Milasan / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri