Cel putin patru persoane au murit, iar alti 27 au fost raniti, dintre care doi sunt in stare critica, intr-un accident de autocar produs cu putin inainte de ora locala 4.30 (5.30 ora Romaniei), in departamentul francez Saone-et-Loire (estul tarii), a anuntat Prefectura citata de AFP.

Autocarul cu 40 de locuri transporta cetateni portughezi care mergeau in Elvetia. Toate victimele sunt adulte, scrie News.ro.

Autocarul ar fi iesit de pe drum, probabil, din cauza poleiului. Regiunea este afectata, la fel ca majoritatea centrului si estului Frantei, de un val de frig, este in alerta meteo din cauza riscului de polei.

Potrivit martorilor, vehiculul a cazut de pe viaductul Charolles, supranumit “soseaua mortii”.

Pe 29 martie 2016, pe acelasi drum, 12 cetateni portughezi care veneau din Elvetia au murit dupa ce microbuzul in care se aflau a lovit un camion.

Sursa foto: Art Konovalov/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri