Bilantul accidentului de avion din Kirgizstan a crescut la cel putin 36 de morti, dintre care sase copii, au anuntat autoritatile citate de la Republica.

Bilantul ar putea creste, in conditiile in care aeronava, care s-a prabusit intr-o zona rezidentiala, a distrus 35 de case, scrie News.ro.

Compania Turkish Airlines, care opera avionul, a transmis condoleante victimelor si si-a exprimat regretul pentru tragedie.

Ministerul Sanatatiii a precizat ca unul dintre cei patru membri ai echipajului aflati la bord a supravietuit.

Potrivit administratiei aeroportului Manas, avionul, un Boeing 747, urma sa faca o escala pe aeroportul aflat la circa 24 de kilometri de capitala Biskek, in drum de la Hong Kong la Istanbul. S-a prabusit cand a incercat sa aterizeze in conditii de ceata densa, la ora locala 7.31 (3.31 ora Romaniei).

[UPDATE] Bilantul accidentului de avion din Kirgizstan a crescut la 37 de morti

Bilantul accidentului de avion produs luni dimineata in Kirgizstan a crescut la 37 de morti, a anuntat Ministerul pentru Situatii de Urgenta de la Biskek, citat de DPA. Un oficial citat de agentia rusa TASS a precizat ca aeronava, un Boeing 747 cargo, pare sa fi ratat pista.

Bilantul ar putea creste, in conditiile in care aeronava, care s-a prabusit intr-o zona rezidentiala, a distrus 35 de case. Un incendiu care a izbucnit la impactul avionului cu solul a fost stins. Compania Turkish Airlines, care opera avionul, a transmis condoleante victimelor si si-a exprimat regretul pentru tragedie.

Accidentul aviatic din Kirgizstan a fost provocat de o eroare de pilotaj, potrivit primelor concluzii ale anchetatorilor

Accidentul aviatic de luni, din Kirgizstan, soldat cu 37 de morti, a fost provocat de o eroare de pilotaj, arata primele concluzii oficiale anuntate de autoritatile de la Biskek, citate de AFP. "Potrivit primelor concluzii ale specialistilor, a fost o eroare de pilotaj”, a declarat prim vicepremierul kirghiz Muhametkali Abulgaziev, intr-o conferinta de presa.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri