Romanul este suspectat ca a discutat pe Internet cu alte persoane cu privire la pregatirea unui atac in Germania, potrivit aceleiasi surse.

Anchetatorii nu dispun, pentru moment, de vreun indiciu cu privire la vreo tinta concreta si nu mentioneaza vreo afiliere la vreo grupare jihadista. Barbatul se pregatea sa plece in Romania, in cadrul acestor pregatiri si a fost arestat joi. Politia din Baden-Wurttemberg a confiscat, in timpul unei perchezitii in apartamentul acestuia, in regiunea Heidelberg (sud-vest), documente scrise si suporturi electronice de date, conform News.ro.

Atacul cu camion de la 19 decembrie, intr-o piata de Craciun din Berlin, soldat cu 12 morti, revendicat de gruparea jihadista Statul Islamic, a fost primul atac islamist de amploare comis pe teritoriul german. Insa mai multe atacuri islamiste au fost comise recent de persoane izolate. Statul Islamic a revendicat, in 2015, un atac la Hamburg, un atentat cu bomba, soldat cu 15 raniti, si un atac cu toporul, soldat cu cinci raniti. Potrivit agentiei The Associated Press, citata de site-ul BT.com, un judecator a dispus ca romanul sa fie plasat in detentie.

Sursa foto: Shutterstock/Anton Prado PHOTO

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri