Autoritatile austriece cauta o posibila dublura a lui Adolf Hitler, care a aparut in repetate randuri in localitatea natala a dictatorului nazist, Braunau. Martorii sustin ca suspectul avea inclusiv mustata caracteristica si imbracamintea lui Hitler, relateaza Reuters.

”Am vazut adeseori acest domn in Braunau si m-am intrebat daca asta inseamna ceva”, a declarat un localnic pentru publicatia Oberoesterreichische Nachrichten, scrie News.ro.

Adolf Hitler s-a nascut in 1889 in Braunau am Inn, o localitate situata pe granita cu Germania. Localnicii sustin ca suspectul are intre 25 si 30 de ani, fiind ultima oara vazut intr-o librarie din Braunau. Potrivit martorilor, dublura dictatorului nazist se uita prin mai multe reviste despre al doilea razboi mondial si Germania.

De asemenea, acesta a intrat intr-un bar si s-a identificat drept Harald Hitler. Localnicii l-au fotografiat chiar in fata locuintei in care s-a nascut Adolf Hitler. Parlamentarii austrieci au votat in decembrie sa cumpere locuinta de trei etaje din zona centrala a localitatii Braunau.

Sursa foto: Adolf Hitler si Mussolini / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri