Un roman de 28 de ani a fost ucis la Casaletto Lodigiano, in nordul Italiei, in timp ce incerca sa jefuiasca un bar-tutungerie, relateaza Sky TG24, precizand ca autorul crimei, patronul localului vizat, a fost arestat si inculpat.

Mario Cattaneo, in varsta de 67 de ani, a tras un foc de arma, in noaptea de joi spre vineri, cu pusca sa asupra unui grup de trei sau patru persoane care au incercat sa ii jefuiasca barul. El a ucis un roman de 28 de ani, lovit in spate, de la mica distanta. Amprentele tanarului nu se aflau in evidenta politiei. Vineri dimineata, fratele romanului a mers la Morga, impreuna cu un avocat, pentru a-l identifica. Avocatul atacatorului, Cattaneo, a declarat ca clientul sau este disperat si in stare de soc, scrie News.ro.

El a povestit ca hotii au declansat alarma, trezindu-l pe el si pe fiul acestuia Ginaluca, care locuiesc la etajul de deasupra barului. Mario Cattaneo, se pare, a incarcat pusca de vanatoare pe care o avea in casa si care o detinea in mod legal, si a coborat impreuna cu fiul sau in bar pentru a verifica motivul pentru care a fost declansata alarma. Odata intrati in bar, ei ar fi surprins hotii si ar fi avut loc o incaierare. Cattaneo a mai spus ca, in incaierarea cu hotii, unul dintre infractori ar fi tras de teava pustii, tragand astfel accidental.

Versiunea a fost contrazisa de fiul lui Cattaneo. Focul de arma ar fi lovit in spate un alt hot, scrie Ansa, precizand ca glontul nu ar fi provocat decesul imediat al romanului. Acesta a reusit sa sara un gard si sa fuga impreuna cu complicii sai. Mai tarziu, tanarul impuscat a fost gasit mort pe o straduta, la 100 de metri distanta de barul lui Cattaneo. Autopsia romanului va fi facuta duminica.

Sursa foto: Cristina Annibali / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri