Presedinta Frontului National, Marine Le Pen, a anuntat sambata ca-l va numi la conducerea executivului pe Nicolas Dupont-Aignan, care a candidat in primul tur al alegerilor prezidentiale pentru formatiunea traditionalista Debout La France, daca va castiga lupta pentru palatul Elysee, transmite Reuters.

Nicolas Dupont-Aignan a reusit sa obtina doar 4,7% din voturi in primul tur al alegerilor prezidentiale, dar si-a anuntat deja sprijinul politic pentru Marine Le Pen, potrivit News.ro. ”Ca presedinta il voi numi drept prim-ministru pe Nicolas Dupont-Aignan, sustinuti de o majoritate prezidentiala si uniti de interesul national”, a declarat prezidentiabila de extrema-dreapta la o conferinta de presa din Paris.

Nicolas Dupont-Aignan a recunoscut semnarea unui acord pentru formarea viitorului executiv in eventualitatea unei victorii pentru Marine Le Pen in cursa pentru palatul Elysee. In acest sens, parlamentarul francez care sustine suveranitatea tarii si principiile politice ale lui Charles de Gaulle a acceptat sa urmeze cu anumite ”modificari” programul propus de Frontul National.

Ultimele sondaje il aratau pe Emmanuel Macron castigand al doilea tur al alegerilor prezidentiale cu 59-60% din voturile exprimate in Hexagon.

Sursa foto: Frederic Legrand - COMEO / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri