Aeroportul Charles de Gaulle din Paris a fost evacuat, sambata, timp de peste o ora, dupa ce a fost gasit un ”pachet suspect” in apropierea zonei in care se controleaza pasapoartele, relateaza TheSun.co.uk.

Aeroportul a confirmat intr-un mesaj postat pe Twitter ca un perimetru de securitate a fost instituit si ca echipe efectuau cercetari, informeaza News.ro.

Calatori afectati de intarziere au postat pe Twitter imagini in care apar numerosi oameni pe aeroport si afirma ca au auzit un ”bum puternic”, despre care aeroportul a anuntat ca a avut loc in cadrul unor proceduri.

”La aeroportul CDG. Este o valiza abandonata, iar oamenii refuza sa evacueze. Comunicarea este proasta”, a scris un calator frustrat pe Twitter.

”Am asteptat 45 de minute afara, langa securitatea #CDG. Nu exista detalii”, scrie altul.

Sursa foto: Sorbis/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri