Politia italiana a anuntat, duminica dimineata, ca peste 1.000 de persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale dupa busculada de la Torino, din piata San Carlo, in timpul meciului Juventus - Real Madrid, din finala Ligii Campionilor.

Initial s-au anuntat 200 de raniti, iar apoi bilantul a fost ridicat la 600, scrie News.ro.

Duminica dimineata, politia din Torino a prezentat un nou bilant, provizoriu, anuntand ca 1.000 de persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale.

Un baietel are un traumatism cranian si toracic si se afla internat in stare grava la spitalul Regina Margherita din Torino.

Incidentele au avut loc in piata San Carlo, in centrul orasului Torino, unde fanii urmareau finala pe ecrane uriase.

Acestea au izbucnit dupa ce un fan ar fi urlat ca la locul adunarii ar fi amplasata o bomba, astfel ca oamenii au inceput sa fuga in diverse directii. O alta ipoteza este ca prabusirea unei balustrade care ducea la o parcarea subterana ar fi provocat haosul de la Torino.

Ranitii au fost transportati la spitalul Molinette din Torino, acuzand diverse contuzii din cauza cazaturilor, dupa ce lumea s-a calcat in picioare in incercarea de a parasi zona.

Potrivit Gazzetta dello Sport, in jurul orei locale 22.15, cand Real conducea cu 3-1, cineva ar fi facut o gluma proasta afirmand ca a aruncat o bomba. "Un baiat a aruncat o petarda spunand ca este o bomba, imediat m-am trezit aruncat pe pamant", a declarat un martor la Rainews24.

Formatia spaniola Real Madrid a invins, sambata, la Cardiff, cu scorul de 4-1 (1-1), echipa italiana Juventus Torino, si a castigat Liga Campionilor pentru a 12-a oara in istoria sa si a doua oara consecutiv.

Sursa foto: Frederic Legrand - COMEO/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri