Premierul britanic Theresa May a anuntat duminica, in urma unei sedinte a Comitetului de urgenta COBRA al Guvernului, dupa atacul de sambata seara soldat cu sapte morti si aproape 50 de raniti, ca luni se va relua campania electorala, iar joi vor avea loc alegerile generale pe care le-a convocat, relateaza The Associated Press, Reuters si BBC News.

A venit vremea sa se spuna ca ”este destul” in privinta luptei impotriva terorismului, a declarat premierul, potrivit BBC, citat de News.ro.

”Nu putem si nu trebuie sa pretindem ca lucrurile pot continua ca acum”, a spus ea.

Ea a anuntat ca alegerile vor avea loc, asa cum au fost prevazute, joi.

Premierul a condamnat dur atacurile teroriste de la Londra si Manchester - ”este destul” - si a subliniat ca sunt necesare masuri mai dure, intrucat ”terorismul genereaza terorism”, iar atacatorii se copiaza unii pe altii.

Ea a facut aceste declaratii la o zi dupa ce sapte civili au fost ucisi in zona London Bridge, al treilea atac sangeros comis in Marea Britanie incepand din martie incoace.

May a spus ca aceste atacuri nu au legatura intre ele, insa toate au la baza ”o singura ideologie a raului”, potrivit careia valorile Occidentului sunt incompatibile cu islamul.

Ea a dezvaluit, de asemenea, ca autoritatile britanice au dejucat cinci comploturi credibile incepand din martie si pana in prezent.

Sursa foto: Drop of Light / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri