Politia britanica anunta ca a arestat 12 persoane duminica, in estul Londrei, in legatura cu atacul de sambata seara de la London Bridge, relateaza The Associated Press, Reuters si BBC News.

Aceste arestari au fost operate duminica dimineata la Barking, in estul capitalei, de catre politia antitero, precizeaza politia intr-un comunicat, potrivit News.ro.

Autoritatile au anuntat ca sapte persoane au fost ucise sambata seara, iar alte 48 au fost ranite.

Un ofiter din cadrul Politiei britanice a transporturilor (BTP) si un ofiter care se afla in afara programului au fost raniti in atac.

Cei trei atacatori, care au intrat cu o duba in multime, dupa care au iesit din ea si au injunghiat oameni in zona London Bridge, au fost ucisi de politisti.

Politia anunta ca ancheta avanseaza rapid.

Premierul Theresa May a atribuit atacul unor extremisti islamisti.

Sursa foto: 1000 Words/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri