Nivelul aprobarii aprobarii actiunii presedintelui american Donald Trump a scazut la 36% la aproape sase luni de la investire, potrivit unui nou sondaj Washington Post-ABC, relateaza DPA. Aprobarea, pe ansamblu, a actiunii lui Trump, in aprilie, era de 42%.

Potrivit acestui sondaj, publicat sambata, nivelul dezaprogarii actiunii lui Donald Trump a crescut cu cinci puncte procentuale, la 58%. Per ansamblu, 48% dintre persoanele chestionate spun ca ”dezaproba puternic” performanta actualului locatar al Casei Albe.

Sondajul arata ca aproape jumatate dintre americani (48%) considera leadershipul american in lume mai slab de la instalarea lui Donald Trump la putere, in ianuarie, in timp ce 27% considera ca este mai puternic. Jumatate (50%) dintre americani apreciaza ca al 45-lea presedinte face o treaba mai rea ca cei mai multi dintre fostii presedinti si numai 25% considera ca isi face treaba mai bine ca predecesorii sai.

Aproape tot atatia sunt de parere ca Donald Trump se descurca la fel ca presedintii anteriori, potrivit unui rezumat al constatarilor sondajului publicat de Washington Post. De asemenea, 55% dintre persoanele intervievate afirma ca Donald Trump nu avanseaza in mod semnificativ catre obiectivele pe care si le-a propus.

Sursa foto: Evan El-Amin / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri