Un incendiu a izbucnit duminica in alt zgarie-nori, in portul turistic Dubai, la doar cateva zile dupa ce un incendiu a cuprins unul dintre cele mai inalte turnuri locuite, in acelasi cartier, relateaza The Associated Press.

Autoritatile au stins rapid incendiul de duminica de la Tiger Tower si au anuntat ca nu s-au inregistrat raniti. Insa incendiul a provocat nemultumiri dupa cel de vineri de la Torch Tower, care se afla la doar o strada departare de locul celui de duminica. Incendiul a pornit de la niste haine lasate in balcon la etajul 53, a declarat capitanul Amer Abdulwahab al-Qahtani din cadrul Apararii Civile de la Dubai, scrie News.ro.

Anchetatorii cred ca o tigara care nu a fost bine stinsa sau temperaturile ridicate, care au tins 43 de grade Ccelsius, au declansat focul.al-Qahtani. Pompierii au stins incendiul rapid, a precizat al-Qahtani. Biroul de presa al Dubaiului, o agentie guvernamentala, a anuntat ca incendiul nu s-a soldat cu raniti.

Un incendiu a cuprins vineri Torch Tower, de 86 de etaje, situat in apropiere. A fost a adoua oara in doi ani si jumatate cand acest imobil, inalt de 335 de metri, a fost devastat de flacari. Torch Tower, situat in cartierul popular de pe faleza, a fost afectat de un incendiu in februarie 2015. Niciunul dintre aceste incendii nu s-au soldat cu un numar important de victime.

Sursa foto: Shutterstock / By telesniuk

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri