Articolele din ziarul britanic The Sun care afirma ca Romania si Bulgaria vor aduce virusul HIV in Marea Britanie sunt inexacte si nedrepte, a declarat, luni, un membru al Camerei Lorzilor, intr-o conferinta despre efectele pentru Bulgaria ale aderarii la UE, anunta site-ul Sofia Echo.com citat de NewsIn.

Ziarul britanic The Sun anuntase, saptamana trecuta, ca Marea Britanie se va confrunta cu o epidemie de HIV, din cauza emigrarilor, care vor ajunge in punctul critic cand Romania si Bulgaria vor adera la Uniunea Europeana, anul viitor. Articolul cita medici, care declarau ca doua treimi dintre persoanele seropozitive sunt imigranti care nu se trateaza, ceea ce creste incidenta de risc de infectare a populatiei. The Sun scria ca Romania si Bulgaria sunt tarile europene in care se inregistreaza cele mai multe cazuri de SIDA.

Lordul Watson of Richmond, membru al Camerei Lorzilor din Parlamentul Britanic, a declarat, cu ocazia unei conferinte de presa tinute la Sofia, despre efectele pentru Bulgaria ale aderarii la UE, ca articolul este nedrept si incorect, iar ministerul britanic de externe ar trebui sa isi exprime pozitia referitor la acesta chestiune.

Lordul Watson a mai spus ca statutul de membru UE este insuficient, ca sa garanteze succesul economic al Bulgariei, care depinde de ea insasi. Constientizarea punctelor puternice si a slabiciunilor este esentiala pentru succesul economic, a apreciat Lordul Watson, care a declarat ca trebuie popularizate dezvoltarile pozitive.

Parerea lumii despre Bulgaria este formata pe baza unui tablou cu echipamente agricole vechi si carute, a mai declarat Lordul Watson.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri