Procurorii au acuzat un fost controlor financiar de la Daimler Chrysler si inca trei persoane suspecte de furtul a aproximativ 40 de milioane de euro de la producatorul de automobile, cu ajutorul facturilor fasificate, au anuntat autoritatile germane.

Oficiul procurorilor de la Stuttgart a anuntat ca fostul controlor financiar de la DaimlerChrysler, in varsta de 41 de ani, este suspectat de aprobarea de facturi false pentru munca depusa in peste cinci ani, pana in noiembrie 2005.

Perchezitiile facute acum un an la locuinta acestuia au condus la confiscarea sumei de 20 de milioane de euro, fara provenienta justificabila, se preciza intr-un comunicat suplimentar citat de NewsIn. Autoritatile germane nu au dezvaluit numele fostului angajat, acuzat de trafic de influenta si de fals in documente.

Un purtator de cuvant al companiei a confirmat derularea investigatiilor, dar a refuzat sa faca alte comentarii. Cazul este ultimul dintr-o serie de acuzatii de coruptie care au tintit al cincilea cel mai mare producator mondial de automobile.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri