Grupul britanic Rank a incheiat in cursul zilei de ieri un acord prin care a vandut divizia de cafenele si cazinouri, Hard Rock. Cumparatorul este un trib de americani nativi Seminole, din Florida care a platit aproximativ 965 milioane dolari.
Hard Rock detine astazi 124 de cafenele, patru hoteluri, doua cazinouri, doua sali de concerte.

"Suntem constienti de puterea si istoria acestui brand", a declarat Jim Allen directorul general al Seminole Gaming.

Vanzarea acestor activitati va permite grupului Rank sa se concentreze asupra diviziei de cazinouri, pe fondul liberalizarii acestui sector in Marea Britanie, in anul 2007.

Cotatia titlurilor Rank a scazut cu 1,3%, la 2,63 lire, in primele minute de la inceperea sedintei bursiere.

Hard Rock Cafe, unul dintre cele mai cunoscute lanturi de cafenele din lume, si-a manifestat interesul fata de piata din Romania, anuntandu-si intrarea pana la finele acestui an.

Conceptul cafenelelor Hard Rock Cafe include concerte live ale unor artisti cunoscuti la nivel mondial. Sub umbrela marcii Hard Rock Cafe functioneaza in acest moment 138 de cafenele in 40 de tari.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri