Dezvoltarea exploziva a fuziunilor si costurile mici ale imprumuturilor au contribuit la cresterea emisiunilor de obligatiuni din lume la nivelul record de 6.900 miliarde dolari in 2006, potrivit firmei de informatii de afaceri Thomson Financial, informeaza NewsIn..

Emisiunea de obligatiuni a fost sustinuta de cresterea cu 127% a tranzactiilor pentru finantarea achizitiilor facute pe baza de imprumut, inclusiv cele mai mari trei tranzactii din toate timpurile, din punctul de vedere al produslui mare, ale Freescale SemiconductorInc, NXP Semiconductors si respectiv a operatorului spitalicesc HCA Inc.

A fost un an bun pentru Citigroup, care si-a pastrat pozitia de lider in domeniu, pentru JP Morgan care s-a clasat pe locul doi, dupa ce detinuse anterior locul patru si pentru Barclays Capital, care a urcat pe locul sapte de pe pozitia 11, avuta cu un an in urma.

Lehman Brothers si Credit Suisse au pierdut insa ambele cate doua locuri in clasament, ajungand pe locul patru, respectiv opt.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri