Gigantul producator de bere Pilsner Urquell, Tyskie and Ursus a anuntat miercuri o majorare cu 10% a vanzarilor in al treilea trimestru al 2006, depasind estimarile pietei, precizand insa ca performantele din Africa de Sud si Statele Unite ale Americii au fost mai scazute.

Grupul SABMiller, al doilea producator mondial de bere, a declarat ca majorarea cu 10% a vanzarilor in perioada octombrie-decembrie contribuie la cresterea anuala a vanzarilor de aproximativ 9,5%. "Performantele financiare s-au plasat in limitele trasate de companie, in ciuda unor probleme ale diviziei Miller din Africa de Sud si a ratei de schimb relativ mai slabe ale dolarului american in al treilea trimestru", a declarat grupul.

Producatorul de bere a anuntat ca vanzarile inregistrate in Europa in al treilea trimestru au crescut cu 13%, in aceasta regiune SABMiller producand berile Pilsner Urquell, Tyskie si Ursus, in primele trei trimestre ale anului inregistrandu-se in aceasta zona o majorarea cu 9% a vanzarilor, in special datorita performantelor bune realizate in Polonia, Romania si Rusia si pe fondul iernii exceptional de blande.

URSUS Breweries, subsidiara a SABMiller plc, este al doilea mare producator de bere de pe piata romaneasca. Compania detine in acest moment 4 fabrici de bere si peste 1.300 de angajati. URSUS Breweries isi desfasoara activitatea in Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Buzau, Brasov si Tunari. Marcile URSUS
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri