Comisia Europeana va da in judecata Franta, la Curtea Europeana de Justitie, din cauza ca statul a fixat un pret minim la tigari, au declarat, marti, surse oficiale din Uniunea Europeana, citate de Reuters.

"Este pe lista de discutii", a declarat o sursa, potrivit informatiilor preluate de NewsIn, despre actiunea legala planuita, pe care Comisia Europeana ar putea s-o adopte in cadrul intalnirii saptamanale de miercuri.

Comisarul european pentru probleme de fiscalitate, Laszlo Kovacs, a declarat ca stabilirea unui pret minim pentru tutun afecteaza concurenta pe piata unica europeana.

Franta nu a reusit sa-si schimbe legislatia dupa actiunile legale precedente intreprinse de Bruxelles si va fi, prin urmare, adusa in fata Curtii Europene de Justitie, au mai declarat surse din UE.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri