Ieri, pe pietele de petrol s-a inregistrat deja o scadere a preturilor, a anuntat agentia americana Associated Press, reluata de BBC. Un rol important l-a jucat, potrivit aceleiasi surse, o crestere sensibila, in ultimele zile, a stocurilor de petrol in rezervoarele americane.

Administratia pentru informatii in domeniul energiei (EIA) a anuntat ca stocurile respective sunt, acum, la cel mai inalt nivel inregistrat din luna mai 2002 pana acum, ajungand la 324 milioane de barili, respectiv cu un plus de peste 5 milioane de barili. Efectul a fost imediat, pretul titeiului diminuandu-se cu 9 la suta. Ieri, barilul de "light crude" se vindea pe pietele din Asia cu 51,29 dolari si se asteapta sa ajunga chiar la 50 de dolari barilul.

Sortul Brent din Marea Nordului a ajuns la 51,75 dolari barilul, iar tendinta este de scadere, in cazul in care stocurile vor continua sa creasca.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri