Airbus a vandut 158 de aeronave in primul trimestru care s-a incheiat in aprilie, informeaza NewsIn. Compania a livrat 153 de aeronave pe parcursul perioadei mentionate. Aparent livrarile nu au avut inca de suferit in urma grevelor spontane de la uzinele sale, cauzate de planurile de concediere a personalului, au aratat cifrele afisate de catre Airbus. Producatorul de avioane a livrat 38 de exemplare in aprilie si a mentinut rata productiei la peste un avion pe zi.

Airbus este cel mai mare producator si furnizor de aeronave din lume, dar a pierdut suprematia de la nivelul numarului de comenzi in fata rivalului american Boeing.

Numarul total al noilor comenzi se ridica in prezent la 158 de aeronave, inclusiv cele vandute in aprilie. Toate aeronavele vandute in aprilie fac parte din categoria A320 cu un singur culoar, cu o singura exceptie, un jet A340-600 de mari dimensiuni vandut unui client necunoscut.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri