Compania britanica de aparare BAE Systems Plc a anuntat majorarea cu 22% a profitului obtinut din activitatea de baza, precizand ca mizeaza pe un nivel solid de crestere in 2008, informeaza NewsIn citand Reuters.
"Avem perspective foarte bune pentru anull 2008, cand mizam pe un nivel solid de crestere", au declarat reprezentantii celei mai mari companii europene de aparare, adaugand ca, la sfarsitul lunii decembrie, portofoliul de comenzi se cifra la 38,6 miliarde lire sterline (75,2 miliarde dolari).

BAE este implicata in majoritatea programelor militare britanice si americane, inclusiv F-35 Joint Strike Fighter, distrugatoare tip 45, submarinele Astute si vehiculele rezistente la mine (MRAP) folosite in Irak.
Compania a raportat un profit din activitatea de baza de 1,477 miliarde lire sterline pentru anul 2007 si vanzari in crestere cu 14%, la 15,7 miliarde lire sterline.

BAE a propus un dividend de 12,8 pence pe actiune pentru anul 2007.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri