Retailerul german de haine si pantofi C&A, care opereaza aproximativ 1.000 de magazine in Europa, intentioneaza sa-si extinda operatiunile si pe piata bulgara, potrivit unor surse ale agentiei angajate pentru recrutarea personalului, citate de Dnevnik.
Potrivit unor surse din piata, primele magazine ale brandului C&A vor fi inaugurate in 2010. Mai multe branduri internationale de haine si-au anuntat deja intrarea pe piata din Bulgaria. Primele lor magazine sunt asteptate sa se deschida in 2009 cand vor fi livrate mai multe mall-uri.

Retaileri precum Zara si H&M ar putea inchiria spatii in centre comerciale din Sofia, aflate in dezvoltare si in cateva orase din Bulgaria. In plus, compania greceasca Marinopoulos a anuntat recent semnarea unui contract pentru dezvoltarea in Bulgaria a francizei retailerului american de haine si accesorii Gap.

C&A este unul dintre cei mai mari retaileri de imbracaminte din Europa, avand de asemenea magazine in America Latina si China. In Europa Centrala si de Est, compania este prezenta in Austria, Cehia, Ungaria, Polonia, Rusia, Turcia si Slovenia.

C&A face parte din grupul Cofra care activeaza pe piata imobiliara, dar si in domeniul serviciilor financiare. Cofra mai detine compania Redevco ce activeaza si pe piata din Romania prin societatea Redevco Ro Alpha ce deruleaza afaceri in domeniul imobiliar.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri