Compania austriaca de constructii si lucrari publice Strabag, care conduce un consortiu international, a obtinut un contract de 5 miliarde euro pentru constructia unei autostrazi cu opt benzi in Rusia, aproape de Sankt Petersburg, scrie AFP, citat de NewsIn.
Grupul Strabag ar trebui sa castige 1 miliard de euro din contractul incredintat consortiului "WHSD Nevskij Meridian".

In afara companiei Strabag, consortiul este alcatuit din grupul rus Basic Element al miliardarului Oleg Deripaska, care este si proprietarul a aproape 30% din actiunile Strabag si din grupurile franceze Bouygues si Egis Projects.

Lucrarile la aceasta autostrada de centura a orasului Sankt Petersburg, cu o lungime de 46,6 kilometri, ar trebui sa inceapa in primavara lui 2009.

Strabag este prezenta pe piata romaneasca, unde, printre altele, a depus in februarie o oferta pentru construirea variantei de ocolire a municipiului Sibiu si o alta oferta, impreuna cu firma Astrada Concessions, pentru constructia tronsonului Comarnic – Brasov al Autostrazii Bucuresti-Brasov.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri