Reprezentantii companiei farmaceutice Bayer AG estimeaza ca vor depasi AstraZeneca in calitate de cel mai mare furnizor de medicamente cu reteta din China, in 2008 si au atras atentia asupra puterii pe care o are firma pe pietele emergente, potrivit Reuters.
Seful uneia dintre diviziile companiei, Arthur Higgins, a spus ca spera ca anticoagulantul Xarel sa fie vandut in Europa pana la sfarsitul anului si a precizat ca nu au fost observate efecte secundare ale medicamentului.

Vanzarile Bayer din China au crescut cu o rata anuala mai mare de 40% si vor depasi 500 milioane dolari in 2008, a declarat Higgins, cu ocazia unei conferinte anuale a Federatiei Europene a Industriilor si Asociatiilor Farmaceutice (European Federation of Pharmaceutical Industries and Associations).

Bayer va cauta in continuare noi oportunitati de achizitii, ca sa isi diversifice afacerile si ar putea incheia mai multe tranzactii mici in acest an, a mai opinat Higgins.

Segmentele tintite de companie includ echipamente medicale, medicamente pentru tratamentului diabetului, sanatatea veterinara si oportunitatile regionale de dezvoltare pe segmentul vanzarii medicamentelor fara reteta.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri