Producatorul european de aeronave Airbus planuieste sa lanseze succesorul modelului A320 in 2014 si sa il puna in folosinta incepand cu 2018, potrivit publicatiei franceze La Tribune.
Raspunzand celor scrise de cotidianul francez, Airbus a anuntat ca va exista o generatia succesoare a A320, insa numai "cand tehnologia va fi pregatita", si a refuzat sa confirme calendarul anuntat de La Tribune.

"Nu este nimic nou in aceasta poveste, avand in vedere declaratiile facute de noi in trecut", a declarat marti un purtator de cuvant al companiei.

Costurile de dezvoltare a proiectului, numit A30X, sunt estimate intre 8 si 10 miliarde euro, adauga publicatia, fara sa citeze surse.

Unul dintre obiectivele noului model este de a reduce consumul de combustibil, mai precizeaza La Tribune.

Cu toate acestea, cotidianul a anuntat ca acest calendar nu este fix, ci depinde de miscarile concurentei si de fluctuatiile pretului la petrol.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri