Compania americana Mars a obtinut aprobarea din partea Comisiei Europene pentru a cumpara cel mai mare producator de guma de mestecat din Statele Unite, Wm Wrigley Jr Co, pentru 23 de miliarde de dolari, arata Reuters, citat de NewsIn.
“Desi ambele companii activeaza in industria dulciurilor, cotele de piata detinute nu sunt o amenintare pentru competitie,” a aratat Comisia Europeana.

Afacerea, finantata de miliardarul Warren Buffett, creeaza cea mai mare companie producatoare de dulciuri din lume.

Wrigley Jr Co a inregistrat un profit net de 193,8 milioane dolari in al doilea trimestru, peste asteptari, pe fondul deprecierii monedei americane, care a permis cresterea exporturilor.

Reprezentantii companiei au raportat un profit net de 193,8 milioane dolari (70 centi/actiune), in comparatie cu un profit net de 169,8 milioane dolari (61 centi/actiune), inregistrat al doilea trimestru din 2007.

Veniturile au crescut cu 14%, pana la 1,57 miliarde dolari, de la 1,38 miliarde dolari inregistrate in aceeasi perioada a anului trecut.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri