Zeci de sepci, stilouri si alte obiecte marcate cu insemnele \'Lehman Brothers\' au fost puse in vanzare, ieri, pe pagina de internet e-Bay, a doua zi dupa falimentul celei de a patra banci de investitii din SUA, relateaza AFP, preluat de NewsIn.
La cateva ore de la inceperea licitatiei, recordul in ceea ce priveste numele de pagini web era detinut de site-ul "falloflehman.com" ("caderealuilehman.com"), care era evaluat la 1.025 dolari de doi dintre cumparatori, cu 9 ore inainte de sfarsitul vanzarii.

Pe site-ul de licitatii e-Bay au fost puse in vanzare 223 de obiecte, de la actiuni si titluri vechi, pana la tricouri, rucsacuri sau termosuri stampilate cu numele bancii de investitii.

Sepcile au avut un mare succes, in conditiile in care un model negru, cu numele bancii scris cu alb, a ajuns la pretul de 65 de dolari.

Banca Lehman Brothers avea o paleta larga de produse ce ii poarta insemnele, cum ar fi prosoape de plaja, calendare sau umbrele.

AFP mai arata ca angajatii Lehman Brothers de la New York au venit de duminica dupa-amiaza in sediile bancii, ca sa isi ia lucrurile.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri