Grupul francez Carrefour va investi 100 milioane dolari pe o perioada de cinci ani in magazinele din regiunea Krasnodar, in sudul Rusiei, a anuntat grupul intr-un comunicat, informelaza AFP, preluat de NewsIn.
Acordul de investitii a fost semnat sambata intre Jacobo Caller, directorul executiv Carrefour in Rusia, si Tatyana Evsikova, vice-guvernatorul regiunii Krasnodar.

Proiectul prevede ca grupul francez sa deschida "mai multe hypermarketuri si/sau alte tipuri de magazine in regiune", a mai anuntat Carrefour.

"La randul sau, administratia regiunii Krasnodar va aduce sprijinul in dezvoltarea activitatii grupului, in incercarea de a gasi terenurile potrivite pentru inchiriere sau achizitie si in conectarea magazinelor la infrastructura publica locala", potrivit Carrefour.

Grupul urmeaza sa deschida primele hypermarketuri in Rusia pana la sfarsitul anului, unul in Moscova si altul in regiunea Krasnodar.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri