Premierul britanic Gordon Brown a promis familiilor ca le va ajuta sa depaseasca perioada de criza economica, in conditiile in care a sugerat ca se pregateste sa acorde facilitati fiscale de miliarde de lire sterline in urmatoarele doua saptamani, potrivit The Daily Telegraph.
Masurile ar putea insemna mai multe sute de lire sterline pentru fiecare familie si vor include extinderi ale facilitatilor fiscale si ajutor pentru plata facturilor de combustibil, pentru batrani, relateaza publicatia britanica.

"Vreau sa conving toate tarile lumii sa isi puna din nou pe picioare economiile, iar unul dintre modurile in care poate fi facut acest lucru este prin plasarea mai multor bani in economie, prin reduceri fiscale sau prin majorari ale cheltuielilor publice", afirma premierul britanic, potrivit NewsIn.

Brown a precizat ca in urmatoarele saptamani va trebui sa analizeze aceste variante. Gordon Brown a mai spus ca "va studia toate aspectele" referitoare la posibilele reduceri ale impozitelor.

Jucatorii de pe piata spun ca Alistair Darling, ministrul britanic de finante, va folosi bugetul din toamna, care va fi publicat in urmatoarele saptamani, ca sa dezvaluie o serie de reduceri fiscale de 15 miliarde lire sterline, menite sa scada valoarea facturilor gospodariilor britanice.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri