Uniunea Europeana "nu mai poate accepta noi intarzieri sau scuze" pentru amanarea reluarii livrarilor de gaz rusesc spre Europa via Ucraina, a declarat luni presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso.
"Aceasta criza a durat deja prea mult, facem tot posibilul pentru a restabili livrarile de gaz spre Europa", a declarat Barroso intr-o conferinta de presa cu presedintele si premierul roman, Traian Basescu si Emil Boc.

"Vladimir Putin mi-a confirmat explicit ca imediat ce observatorii vor fi desfasurati, gazul va reincepe sa circule. Sper ca aceasta promisiune va fi tinuta. Nu mai putem accepta noi amanari sau scuze", a spus Barroso, conform Reuters, citat de NewsIn.

La scurt timp dupa aceea, presedintia ceha a Uniunii Europene a anuntat ca are promisiunea Rusiei de a relua livrarile de gaz pentru Europa pe teritoriul ucrainean marti la ora 8.00 GMT (10, ora Romaniei).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri