Deutsche Post AG, cea mai mare companie de servicii postale din Europa, a anuntat ca profitul operational inainte de excluderea elementelor unice a depasit tinta de 2,4 miliarde euro facuta pentru 2008, dupa ce compania a redus semnificativ cheltuielile, relateaza Bloomberg.
Compania urmeaza sa afiseze rezultatele financiare detaliate pe 26 februarie. "Am facut anul trecut pasi hotarati pentru a reduce la minimum costurile si pentru a ne mentine lichiditatile", a declarat directorul executiv, John Allan.

Reorganizarea afacerilor din Statele Unite ale diviziei de curierat rapid DHL Express "decurge conform planurilor", a anuntat Deutsche Post, dupa cum arata NewsIn.

DHL Express vrea sa concedieze 14.900 de angajati din Statele Unite si sa inchida trei sferturi dintre sucursale in aceasta tara. Cheltuielile operatiunilor americane s-ar putea ridica la 7,5 miliarde euro pana la sfarsitul lui 2009, a estimat Appel pe 10 noiembrie.

Deutsche Post a vandut in decembrie un pachet de 29,75% din Postbank catre Deutsche Bank pentru 2,79 miliarde euro (3,91 miliarde dolari) in numerar.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri