Colgate-Palmolive Co a afisat o crestere peste asteptari a profitului trimestrial, datorita rezultatelor inregistrate in pietele emergente si a majorarilor de preturi, sprijinind estimarile analistilor in ceea ce priveste profiturile pentru trimestrul si anul in curs, relateaza Reuters.
Compania, care produce pasta de dinti Colgate si sapunurile Irish Spring, a avut in al patrulea trimestru un profit de 497 milioane dolari sau 94 centi/actiune, comparativ cu un profit de 414,9 milioane dolari, sau 77 centi/actiune, in aceeasi perioada a anului anterior.

Colgate si alti fabricanti de produse pentru gopodarii au incercat sa mentina interesul cumparatorilor pentru marcile lor, in contextul in care populatia opteaza pentru produse mai ieftine in timpul recesiunii, informeaza NewsIn.

Excluzand costurile de restructurare, compania a avut un beneficiu de 1 dolar/actiune.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri