Gauloises si Gitanes, marcile franceze de tigari care au invaluit starurile de cinema in fum si pe adolescenti i-au secat de puteri, nu vor mai fi produse in Franta.

Ultimele tigari vor iesi de pe poarta fabricii din orasul Lille, saptamana aceasta, urmand a fi produse de acum incolo in Alicante, Spania.

Se pare ca fumatorii au intors spatele tigarilor fara filtru si foarte tari, indragite de artisiti si filosofi precum Albert Camus si Serge Gainsbourg.

In anii 1980, marcile americane de tigari au ademenit publicul european cu tigari mai usoare, cu pachete lucioase, luminoase si cu o imagine mai "funky".

De asemenea, noul consumator, mult mai constient de propria sanatate, evita tigarile tari, preferand tipuri lights..

Productia se va muta in Spania penrtru a fi mai aproape de publicul-tinta, tara vecina urmand a deveni principalul loc de desfacere pentru aceste marci.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri