UBS, cea mai mare banca din Elvetia, si-a propus sa reduca numarul de posturi la nivel managerial cu pana la 5.000 in urmatoarele saptamani, a relatat saptamanalul Sonntags Zeitung, citat de Reuters.
Potrivit cercetarilor publicatiei elvetiene, pana la 2.500 de manageri ar putea fi disponibilizati din cadrul puternicei divizii de administrare a averii, foarte profitabila, in care lucreaza 50.000 din cei 77.000 de angajati ai UBS, informeaza NewsIn.

Un purtator de cuvant al bancii a refuzat sa comenteze relatarile din Sonntags Zeitung.

Saptamana trecuta, banca elvetiana anunta ca va restructura activitatea din Elvetia, reducand pozitiile de top management si numarul de regiuni, de la opt la patru. Insa banca a precizat ca aceste schimbari nu vor presupune alte reduceri de personal, in afara de cele 600-800 de reduceri de pozitii planificate anterior, ca parte a programului global de concedieri.

UBS a anuntat in februarie, dupa afisarea unor pierderi record, ca va reduce numarul de angajati cu 2.000 pana la jumatatea acestui an, pana la 75.000.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri