Aviatia braziliana a anuntat ca echipele de cautare au gasit, sambata, mai multe cadavre apartinand pasagerilor zborului Air France, disparut luni deasupra Atlanticului, scrie 9am.
Cadavrele a doi pasageri de sex masculin au fost recuperate din ocean de catre aviatia braziliana, care confirma ca barbatii sunt victime ale accidentului aviatic de la inceputul saptamanii din Oceanul Atlantic, transmite CNN.

Potrivit corespondentului CNN, impreuna cu cele doua cadavre au fost recuperate o valiza, un rucsac ce continea un laptop, o masca de oxigen si bilete de avion.

Tot sambata, s-a aflat ca avionul Airbus A330 al Air France, care s-a prabusit in Oceanu Atlantic, cu 228 de persoane la bord, a trimis 24 de mesaje automate care semnalau erori, potrivit Biroului de anchete din Franta care investigheaza accidentul

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri