Royal Bank of Scotland, creditorul britanic partial nationalizat, urmeaza sa prezinte un pachet de salarizare pentru directorul executiv Stephen Hester, in valoare de pana la 9,6 milioane lire, dupa ce si-a asigurat sprijinul investitorilor, a anuntat Financial Times, citat de Reuters.
Cotidianul a anuntat ca negocierile cu privire la plata lui Hester s-au incheiat vineri, dupa ce presedintele RBS, Sir Philip Hampton, a obtinut aprobarea din partea actionarilor, printre care UK Financial Investments (UKFI), ce gestioneaza pachetul de 70% detinut de guvernul britanic. UKFI a confirmat incheierea unui acord, insa nu a oferit alte detalii, potrivit NewsIn.

"UKFI estimeaza ca toate recompensarile vor fi bazate pe performanta sustenabila pe termen lung, ce reconstruieste afacerile bancilor", a anuntat UK Financial Investments.

Hester ar urma sa primeasca un salariu de 1,2 milioane lire, 2 milioane lire in bonusuri anuale si aproape 6,4 milioane lire in optiuni de actiuni pe termen lung, potrivit Financial Times.

Pachetul lui Hester depinde de tinte ce includ profitul actionarilor si performantele inregistrate de actiuni, iar grantul total de actiuni ii va fi acordat numai daca actiunile RBS depasesc 70 pence/actiune, precizeaza Financial Times.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri