Bayer AG a anuntat o scadere cu 7,3%, la 532 millioane euro, a profitului net aferent celui de-al doilea trimestru din 2009, sub estimarile analistilor, in contextul scaderii vanzarilor, informeaza Bloomberg.
In aceeasi perioada a anului trecut, compania inregistrase un profit net de 574 milioane euro. Analistii chestionati de Bloomberg se asteptau la un profit net de 393,1 milioane euro.

In perioada analizata, vanzarile Bayer au scazut cu 5,9%, la 8 miliarde euro, potrivit NewsIn.

Compania a revizuit in coborare tinta pentru vanzari de anul acesta, estimand ca acestea vor ajunge intre 31 si 32 miliarde euro, de la 32 miliarde euro, in al doilea trimestru din 2008.

"Preformantele financiare se imbunatatesc, desi nu sunt sigur ca evolutia va fi destul de semnificativa", a declarat un analist inainte ca rezultatele sa fie publicate.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri