Compania Herbalife, unul dintre cei mai importanti distribuitori de produse nutritive din lume, l-a numit recent pe Edi Heinrich ca vicepresedinte si director executiv pentru regiunea reprezentata de piata din Europa, Orientul Mijlociu si Africa.
Heinrich, parte a echipei Herbalife de 20 de ani, va fi responsabil cu toate operatiunile de business, vanzari si marketing pe cele 37 de piete din regiune, avand biroul in centrul Herbalife din apropierea Londrei.

Heinrich are o bogata experienta in cadrul Herbalife, ocupand pozitii de conducere in America de Sud, Asia si Europa de Est.

Ultima sa experienta a fost pe piata din Statele Unite, unde a ocupat functia de vice-presedinte pe vanzari.

Cariera sa in cadrul Herbalife a inceput in domeniul financiar, evoluand spre management si coordonand ulterior operatiunile din Europa de Est.

Orizonturile sale s-au extins prin numirea sa in functia de vice-presedinte pentru America de Sud. Apoi a fost implicat in dezvoltarea la nivel international, fiind responsabil cu deschiderea unor pietei noi precum Brazilia, India, Rusia, Columbia si Singapore.

S-a concentrat ulteror pe Asia de Sud-Est, unde a dezvoltat si implementat strategii pe termen lung si mdiu pentru a extinde si a creste profitabilitatea pietelor din regiune.

Heinrich este licentiat in studii economice si este absolvent al unui MBA.

Compania Herbalife, unul dintre cei mai importanti producatori si distribuitori de produse nutritive din lume.

Herbalife are aproape 30 de ani de existenta pe piata internationala, produsele companiei fiind distribuite in 70 de tari, printre care se afla si Romania, prin intermediul a 1,9 milioane distribuitori independenti.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri