Nissan a anuntat ca va rechema circa 109.437 de minivanuri Quest in Statele Unite, din cauza unui mecanism de ajustare a pozitiei scaunelor pasagerilor, care poate accidenta degetele ocupantilor.

Compania a anuntat ca modelele vizate sunt cele cuprins ein intervalul de productie 2004-2006, deci si modelele ce urmau a fi comercializate anul viitor.

Cercetatorii de la Nissan au descoperit ca mecanismul de atasare a centurii de siguranta poata prinde degetul celui care incearca sa decupleze centura. Deja s-au inregistrat 10 reclamatii legate de acest incident neplacut.

Quest este o masina de succes in Statele Unite. Mai mult, modelul japonez a crescut simtitor in topul calitatii si fiabilitatii automobilistice, J.D. Power and Associates in 2005

J.D. Power a notat 139 de probleme la 100 de autovehicule in 2005, fata de 243 de probleme/100 de unitati in 2004.

Modelul de baza de Quest 2006 are un pret de pornire de 24.000 de dolari in Statele Unite.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri