Time Warner Inc., grup ce detine studiourile Warner Bros si revista Fortune, a afisat un profit trimestrial care a scazut mai putin decat se asteptau analistii si si-a majorat estimarile pentru acest an.
Castigurile, excluzand unele elemente, au scazut in al treilea trimestru la 61 centi/actiune, de la 65 centi/actiune in aceeasi perioada a anului trecut, peste estimarea medie a analistilor, ce mizau pe castiguri de 54 centi/actiune.
Castigurile ajustate ar putea creste in acest an la cel putin 2,05 dolari/actiune, de la 1,98 dolari in 2008, a anuntat compania.

In iulie, Time Warner prevedea ca nivelul castigurilor se va mentine.

Veniturile din publicitate au continuat sa scada in cadrul AOL si al revistelor. Vanzarile de DVD-uri au scazut, de asemenea, ceea ce a dus la declinul veniturilor fata de anul trecut, cand aparuse filmul "The Dark Knight".
In medie, analistii prevad o crestere a castigurilor, cu exceptia unor elemente, din acest an cu 3% la 2,04 dolari/actiune.

Time Warner a precizat ca estimarile includ costuri de restructurare de pana la 100 milioane dolari in cadrul diviziei Time Inc. in al patrulea trimestru, potrivit NewsIn.

Vanzarile au scazut cu 5,9%, la 7,14 miliarde dolari, in contextul in care analistii estimau ca vor scadea la 7,04 miliarde dolari, potrivit Bloomberg.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri