Consiliul de administrare al Uniqa Versicherungen AG, prezenta in Romania prin Uniqa Asigurari, a decis majorarea capitalului social al companiei cu 11,3 mil euro, pana la 142,9 mil euro, prin emiterea a 11.3 mil actiuni noi, a anuntat compania.
Inainte de majorare, Uniqa Versicherungen AG avea un capital social de 131,67 milioane euro.

Majorarea de capital are ca scop consolidarea companiei Uniqa Austria in fata incertitudinii legate de dezvoltarea economiei la nivel global si a volatilitatii pietelor de capital, urmand sa-si creeze astfel conditiile necesare pentru a continua, intr-un ritm alert, cresterea organica, potrivit anuntului companei.

Uniqa estimeaza venituri de aproximativ 150 milioane euro din majorarea de capital.

Pretul maxim de achizitie pentru o actiune este de 18 euro.

In Romania, Uniqa este prezenta prin Uniqa Asigurari, fosta companie Unita, preluata la sfarsitul anului trecut de la Vienna Insurance Group (VIG). Uniqa Asigurari si-a sporit de 3,6 ori profitul net in primul semestru al acestui an, pana la 5,05 mil lei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri