Trezoreria Statelor Unite va intensifica presiunile publice asupra bancilor, pentru ca acestea sa incheie modificarea mai multor contracte la credite ipotecare, in cadrul unei campanii de 75 miliarde dolari, pentru a contracara cresterea numarului de executari silite, relateaza Bloomberg.
Peste 650.994 de revizuiri de credite au fost incepute luna trecuta in cadrul programului de modificare initiat de administratia Obama, fata de 487.081 in septembrie, potrivit Trezoreriei, scrie NewsIn.

Niciuna dintre aceste modificari de proba nu a fost transformata intr-un plan permanent de rambursare, potrivit datelor oficiale. Esecul a atras atentia administratiei.

"Luam masuri suplimentare pentru a mari transparenta si eficienta, in cadrul unui plan axat pe maximizarea ratelor de conversie la modificari permanente", a declarat Meg Reilly, purtator de cuvant al Trezoreriei.

Administratia Obama va anuntat luni o serie de pasi suplimentari, printre care noi parteneriate public-privat si oferirea de resurse pentru cei ce au contractat credite.

Programul de modificari va fi anuntat in februarie, ca masura de combatere a cresterii numarului de executari silite, ce a dus la scaderea valorii proprietatilor si limiteaza cresterea economica.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri