Ministrul saudit al petrolului, Ali al-Naimi, a declarat la Cairo ca Organizatia Tarilor Exportatoare de Petrol (OPEC) nu ar trebui sa-si majoreze cotele de productie in cadrul urmatoarei reuniuni din 22 decembrie de la Luanda, deoarece pretul petrolului este "aproape de nivelul fixat".
"De ce sa marim productia?", a spus Naimi presei la Cairo, cu o zi inainte de conferinta ministeriala a membrilor Organizatiei Tarilor Arabe Exportatoare de Petrol.

"Mai avem timp (pana pe 22 decembrie), dar deocamdata pretul este in regula, intre 70 si 80 dolari. Este aproape de tinta pe care am fixat-o, de 75 dolari pe baril", a adaugat acesta, potrivit NewsIn.

Mai multe state membre OPEC si-au manifestat dorinta de a mentine productia de petrol, datorita nivelului satisfacator al pretului.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri