Comisia Europeana (CE) a anuntat formarea unui grup de experti de politica la nivel inalt care sa ghideze Republica Moldova in realizarea reformelor economice si politice, precum si in accelerarea asocierii politice si integrarii economice viitoare intre Uniunea Europeana si Republica Moldova.
"Ca urmare a misiunii noastre de experti la nivel inalt in Armenia, sunt incantata sa anunt ca am raspuns cererii guvernului din Republica Moldova de a-i oferi un grup similar de experti. Scopul este de a asigura ca Republica Moldova are acces la sfaturile si expertiza de care are nevoie pentru aplicarea reformelor cruciale. Ne vom misca repede pentru a numi o echipa de experti anul viitor", a declarat comisarul UE pentru comert si vecinatate Benita Ferrero-Waldner, potrivit NewsIn.

Echipa de experti va lucra cu institutii guvernamentale cheie, inclusiv cu biroul premierului, ministerele justitiei, economiei, finantelor, de interne, biroul premierului adjunct responsabil pentru relatia cu Transnistria si ministerul afacerilor externe si integrarii europene.

Expertiza acesteia va contribui la implementarea celor doua programe ale guvernului din Republica Moldova cu privire la integrarea europeana si stabilizarea si redresare economica.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri