Apartamentul din Manhattan al fostului sef al bursei Nasdaq, Bernard Madoff, inchis pentru comiterea celei mai mari fraude financiara din lume, si-a gasit un nou proprietar, dupa mai mult de cinci luni de la scoaterea sa spre vanzare, anunta Bloomberg.
Apartamentul fusese scos spre vanzare in urma cu 146 de zile la pretul de 9,9 mil. dolari. In luna noiembrie, valoarea sa a scazut la 8,9 mil. dolari.

Suma obtinuta din vanzarea locuintei va fi folosita pentru a achita o parte din datoriile victimelor schemei Ponzi condusa de Madoff.

Pretul mediu al unui apartament de lux in Manhattan a scazut in ultimul trimestru din 2009 cu 10%, pana la 810.000 dolari.

De asemenea, agentii federali de la Marhals Service se ocupa de vanzarea unei proprietati detinute de Madoff in Palm Beach, Florida. In plus, resedinta lui Madoff din Montauk, New York, a fost vanduta pentru 9,41 mil. dolari.

Bernard Madoff, fost presedinte al Consiliului de Administratie al Nasdaq, a fost condamnat la sfarsitul lunii iunie la 150 de ani de inchisoare de un tribunal din New York. Sentinta reprezinta maximul de pedeapsa pentru escrocheria de pana la 65 de miliarde de dolari, comisa de acesta.

Top 10 cele mai mari pedepse pentru frauda
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri