Consiliul de administratie al BP va discuta pe 26 iulie "viitorul" directorului general, Tony Hayward, evaluand performantele acestuia in privinta gestionarii crizei din Golful Mexic, dar si rezultatele financiare din trimestrul al doilea ale grupului.
Discutiile din conducerea BP se vor concentra pe momentul cel mai oportun al plecarii lui Hayward, decizia de demitere a directorului fiind deja luata, informeaza Mediafax.

"Vor fi cizelate detaliile (plecarii)", a afirmat una dintre surse.

Platforma petroliera Deepwater Horizon detinuta majoritar de BP a explodat pe 20 aprilie, cauzand moartea a 11 angajati aflati la fata locului si declansand ceea ce avea sa devina cea mai grava deversare petroliera din istoria SUA, echvialenta cu "un Exxon Valdez" (250.000 barili de titei) la fiecare patru zile.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri