Guvrenul ucrainean nu va introduce limite pentru exporturile de cereale in perioada 2010-2011, deoarece are destule resurse pentru a acoperi nevoile interne si cererea externa, a declarat premierul, Mikola Azarov, citat de Reuters.
"Nu avem in vedere nicio limita la exporturi", a afirmat Azarov, conform Mediafax.

Oficialul a adaugat ca, in pofida secetei, au fost recoltate suficiente cerereale pentru a acoperi toate exporturile si cererea interna.

Rusia a suspendat in august exporturile de cereale, dupa ce seceta severa, cea mai grava din istoria inregistrata, a redus cu aproximativ un sfert recolta din acest an. Premierul rus, Vladimir Putin, a declarat la inceputul lunii septembrie ca Moscova ar putea analiza ridicarea embargoului asupra livrarilor de cereale abia dupa recoltarile din 2011.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri