Producatorul german de articole sportive Puma a anuntat ca va revizui in scadere cu pana la 115 milioane de euro veniturile, inainte de impozitare, din cauza unor fraude si alte nereguli inregistrate de subsidiara elena Puma Hellas, transmite AFP, preluata de Mediafax.
Puma Hellas este o companie comuna detinuta de Puma si doi investitori greci. Pentru exercitiul fiscal 2010 revizuirea veniturilor va fi de 15 milioane de euro, restul corectiilor (100 milioane euro) aplicandu-se exercitiilor anterioare, a anuntat Puma.

"Puma a lansat un audit special, efectuat de o societate independenta, a numit o noua conducere si si a pus capat delapidarilor. Rezultatele preliminare ale auditului ridica suspiciuni ca partenerii minoritari (cei doi invetsitori greci - n.r.) si membri din conducerea companiei comune au comis o serie de infractiuni", se arata intr-un comunicat al companiei germane.

Totodata, Puma va restructura operatiunile din Grecia, masura care va costa compania 15 milioane de euro in acest an.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri