Rusia va reduce numarul functionarilor din administratia federala cu cel putin 20%, respectiv 110.000 de persoane, pana in 2013, potrivit unui decret semnat de presedintele rus Dmitri Medvedev, transmite Mediafax.
Guvernul va desfiinta 5% din posturi atat in 2011 cat si in 2012 si alte 10% in 2013, potrivit unui comunicat postat pe site-ul administratiei de la Kremlin.

Astfel, numarul de locuri de munca din administratia federala va scadea cu circa 110.000, generand economii de 43 de miliarde de ruble (1,4 miliarde dolari).

Jumatate din fondurile economisite vor fi folosite pentru acordarea de bonusuri si majorarea compensatiilor acordate angajatilor din sectorul public.

In administratia federala rusa lucreaza 510.000 de angajati.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri